Wie Ben Ik?

Mijn levenservaringen (zowel positief als negatief) zijn mijn schatkist aan levenswijsheid & kracht geworden. Ik heb een lange weg met veel obstakels bewandeld en uiteindelijk liefdevol bij mijzelf thuis gekomen. Sindsdien voel ik mijn soul purpose en kan ik er niet meer omheen.

"Het is mijn missie om vrouwen te verbinden met zichzelf en vrouwen te verbinden met elkaar, zodat ook jij in je kracht durft te staan."

Cindy van Essen

Ik ben Cindy 38 jaar, een gevoelige en bewuste vrouw. Moeder van twee lieve dochters en samen wonen wij met onze dierenvriendjes in een klein dorpje op de prachtige Veluwe. Ik kan na een lange tijd nu oprecht zeggen dat ik het leven echt leef en geniet van het leven. De processen die het leven hier op aarde met zich mee brengt ga ik aan en ik kan mijzelf liefdevol omarmen.

Dit is echter niet altijd zo geweest… Angst, onzekerheden en de stem van mijn ego hebben jaren lang mijn leven beheerst. Het is nog wel eens aanwezig maar ik laat me er niet meer door leiden. Mijn levenservaringen, zoals jong moeder worden op 19 jarige leeftijd, alleenstaande moeder zijn, een destructief huwelijk, scheiden, depressieve gevoelens, diverse verhuizingen, een burn-out, straatvrees, en mijn hoog sensitiviteit zijn mijn schatkist aan levenservaring geworden.

Ik heb een lange weg met veel obstakels bewandeld en ben uiteindelijk liefdevol bij mijzelf thuis gekomen. Bij mijzelf thuiskomen betekent voor mij dat ik mij veel minder aan trek van mijn omgeving, dat ik doe waar ik blij van word, durven uit spreken waar ik in geloof en dat ik rust en tevredenheid voel in mijzelf. Dat ik mijn eigen kracht voel en in mijn kracht durf te gaan staan. Sinds ik deze staat van zijn ervaar voelde ik ook mijn mijn zielsmissie.

Het is mijn missie om vrouwen te inspireren met mijn levenservaring, heldervoelendheid, helderwetenheid, positiviteit, en liefdevolle energie. Vrouwen verbinden met zichzelf en vrouwen verbinden met elkaar. Het is mijn pure verlangen om mens, dier en natuur samen te laten komen zodat er mooie heling kan ontstaan en dit weer liefdevol terug te mogen geven aan de aarde.

Wil je graag meer lezen over mij en hoe ik in een burn-out terecht ben gekomen? In mijn verhaal waar ik zeer openhartig in ben lees je hoe mijn leven met hoog gevoeligheid is gelopen van kleuter tot volwassen vrouw en alles wat daar tussen zit. Mocht je vragen hebben na het lezen van mijn verhaal of jezelf erin herkennen dan kan je altijd contact met mij opnemen. Druk op de knop hier onder.

Benieuwd Naar Mijn Verhaal?

Voel de magie van het bos

Mijn hele leven woon ik op de Veluwe. Regelmatig krijg ik de vraag of het mij nooit verveelt als ik over het bos praat. Het antwoord is: nee, de Veluwe verveelt nooit en het blijft voor mij iets magisch!

Ik loop er iedere dag met mijn honden. Regen of geen regen, moe of niet moe. De geur van het bos, de krachtige bomen, de kleuren in de verschillende seizoen, diverse soorten paddenstoelen, zwijnen, herten, vogels, en als je echt heel veel geluk hebt een das of een vos misschien…

De stilte… En door de stilte is er ruimte om de geluidjes van het bos te horen. Eikeltjes die naar benden vallen, regendruppels op de bomen, je eigen voetstappen en het lied van verschillende vogels.

Ik hou zo ontzettend van het bos! De simpelheid, de kracht, het aanpassingsvermogen, en hoe het bos zich herstelt is voor mij iets magisch.

Ik geloof dat wij als mens veel van het bos kunnen leren. Ook kunnen wij er opladen als we qua energie leeglopen. En als we het ff niet meer weten helpt de stilte van het bos om je ziel weer te horen en voelen.

Gun jezelf een heerlijk, inspirerende (off-line) wandeling in het bos. Geef het door aan je kinderen, geniet en heb respect voor de natuur en elkaar.

Lees Mijn Verhaal

Ben je benieuwd naar mijn zeer openhartige verhaal? Vul dan eerst nog even je e-mailadres in, zodat ik je op de hoogte kan houden van mooie ontwikkelingen.