Het Coachingstraject

Tijdens het coachingstraject krijg je een-op-een coaching van mij. Samen komen we in beweging en gaan we aan de slag. Door middel van leuke activiteiten en ontspannende sessies help ik jou om meer rust te creëren in je hoofd en in je lijf, zodat jij volledig in je kracht komt te staan. 

Coaching

Vier sessies van drie uur per keer, in totaal 12 uur persoonlijke een-op-een coaching, Access Bars® behandeling, inspiratieboard en wandelcoaching op de Veluwe. Je krijgt van mij een werkboek, lunch, drinken en een leuke bonus.

Activiteiten

Tijdens de coachingssessies gaan we aan de slag met leuke activiteiten en ontspannende sessies, zoals wandelen op de Veluwe, bewust ademhalen, een inspiratieboard maken, mindfulness lopen en een Access Bars® sessie.

Opdrachten

Je krijgt van mij verschillende ‘huiswerkopdrachten‘ mee. Deze opdrachten helpen je om dichter bij jezelf te komen, de geleerde technieken te gebruiken in het dagelijks leven en het is een mooi naslagwerk voor jezelf, over jezelf.

Week 1: Wandelcoaching

In de eerste week gaan we meteen naar buiten! We beginnen met wandelcoaching in de Veluwse bossen (eventueel samen met mijn honden).

Week 2: Inspiratieboard

In week twee gaan we creatief aan de slag met het maken van een inspiratieboard en hebben we samen een coachingsgesprek.

Week 3: Access Bars® sessie

In week drie krijg je van mij een Access Bars® sessie en een persoonlijk een-op-een coachingsgesprek.

Week 4: Wandelcoaching

In de laatste week gaan we nogmaals wandelen op de Veluwe en bespreken we de laatste dingen. Ook krijg je van mij een bonus mee!

Wandelcoaching

Tijdens de wandelcoaching loop ik letterlijk naast je. Samen in beweging, waardoor je energie gaat stromen. Je krijgt energie van het bos en meer inzichten en levenswijsheid.

Inspiratieboards - Inspiratie Coach Veluwe

Inspiratieboards

Het inspiratieboard is een zeer krachtig middel dat jou helpt en motiveert om aan jouw dromen te blijven werken. Zodat jij uiteindelijk jouw droomleven kunt manifesteren.

Access Bars®- Inspiratie Coach Veluwe

Access Bars®

Meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en in je lichaam. Met Access Bars® worden blokkades in je energiebanen vrijgemaakt, zodat de energie weer kan stromen.

Tarieven

Vier sessies van drie uur per keer, in totaal 12 uur persoonlijke een-op-een coaching, Access Bars® behandeling, inspiratieboard en wandelcoaching op de Veluwe. Je krijgt van mij een werkboek, lunch, drinken en een leuke bonus.

  • Maandtraject Coaching €749,00